Expovisie 624 – zomer 2015

Het zomernummer van Expovisie gaat dieper in op het ‘gallery concept’ dat voor de AutoRAI werd ontwikkeld; een ééndagsvlieg volgens de enen, een kostenefficiënte blijver volgens de anderen. Vijf stakeholders geven hun ongezouten mening. Beursfotograaf schuimde Antwerp Expo af tijdens Breakbulk Europe, op zoek naar de sterkste Nederlandse exposanten. Edwin Nunnink hield op Integrated Systems Europe halt bij de stand van Imrpove en distilleerde er een interessante case uit. De bijdragen van Expo-id vind je terug in het speciale katern Eerste Hulp Bij Beursdeelnames. Je leert er onder meer wat je kan doen om diefstal op de stand tegen te gaan, wat er in uw materiaalkoffer(tje) hoort te zitten en hoe je kan scoren met een uniform voor het standteam. De column van Christophe Landuyt zoomt in op de verschillen tussen Nederlandse en Belgische standteams. Onder de titel ‘De handelaar en de maker’ trekt hij een parallel tussen verre voorvaderen als Witte de With, Cornelis Tromp, Leo Baekeland en de mannen en vrouwen die vandaag deel uitmaken van uw standteam. Lees Expovisie hier als bladerbare pdf.

Gepost door Christophe op 10 juli 2015