Expovisie 626- winter 2015-2016

In het winternummer van Expovisie maken Hans van Leeuwen, Gert-Jan Nieuwenhoff, Maarten van der Vaart, Frédéric François en Riemer Rijpkema kanttekeningen bij de economische relance en de impact daarvan op de beurzensector. In de rubriek Eerste Hulp Bij Beursdeelnames vindt u de bijdrage van Expo-id, onder meer over verschillen in zakelijke cultuur en welk belang die hebben voor de activiteiten op de stand. U ontdekt er hoe u kan werken aan uw know-like-trust factor om beter te scoren op beurzen en krijgt ene overzicht van de 5 beste ideeën die we in 2015 op beurzen vonden. De column van Christophe Landuyt breekt een lans voor milde provocatie in de aankleding – belettering eigenlijk – van beursstanden. Lees Expovisie 626 hier als bladerbare pdf.

Gepost door Christophe op 13 januari 2016