Weg met de struisvogels!

 

Beurssucces is mensenwerk. En ook een falende beursdeelname is mensenwerk! In ‘Volk van Stand’ vindt u alle ingrediënten om af te rekenen met de struisvogels in uw team en uw medewerkers enthousiast te maken voor een beursdeelname. Op die manier verhoogt u het rendement van het team en de ROI van een beursdeelname.

Heeft u ook wel eens het gevoel dat uw goeie ideeën in de praktijk stranden omdat uw mensen niet mee willen? Een concept kan ijzersterk zijn, als de mensen die het moeten uitvoeren niet bij de les zijn, wordt het niks.

Van de 10 goeie ideeën zijn er slechts 2 die op de beursstand echt werken. Bij de 8 mislukkingen is de oorzaak doorgaans de menselijke factor: medewerkers die niet gemotiveerd zijn, medewerkers die slecht gebrieft zijn, medewerkers die niet weten wat van hen verwacht wordt…

In ‘Volk van Stand’ maakt u kennis met de diverse types standmedewerkers. Elk type heeft zijn eigen temperament, competenties en beperkingen. U leert hoe u de aanwezige competenties het best kan inzetten in uiteenlopende standsituaties en welke interactiemodellen tot het gewenste resultaat leiden.

‘Volk van Stand’ reikt u de instrumenten aan om vaste en tijdelijke medewerkers warm te maken voor een beursdeelname. U leert omgaan met weerstand, collectieve en persoonlijke doelstellingen formuleren en de prestaties van het team evalueren. Het resultaat? Een ploeg die alle mogelijkheden van het medium B&T optimaal benut. En meer rendement voor uw investeringen!

Gerard van Os en Christophe Landuyt bundelden jarenlange observaties op beurzen in binnen- en buitenland in een geïnspireerd en inspirerend boek dat voor beginnende én ervaren exposanten, zonder academische uiteenzettingen en met veel concrete voorbeelden. ‘Volk van Stand’ is een must-have voor iedereen die zijn beursdeelnames rendabeler wil maken.


Volk van Stand. Hoe breng ik passie en power in mijn beursteam?
Gerard van Os & Christophe Landuyt, met foto’s van Bart Vercammen
Expo-id, 2008. 96 pagina’s. Garengenaaid. 32,- Euro. ISBN 9789080866645

Download hier een fragment uit ‘Volk van Stand’ in pdf-formaat.


Van dezelfde auteurs: Exposé. Beursorganisatoren en hallenexploitanten in woord en beeld. Vol Verwachting(en), werkboek voor betere beursdeelnames.


Ik betaal 32,- Euro, inclusief BTW en verzendingskosten, na ontvangst van de factuur

Naam (verplicht)

Firma

Adres

Postcode/Stad

Land

Telefoon

Email

BTW nummer

Veiligheidscode: Geef onderstaande code in het veld eronder in.

captcha