Belgische beurswereld in kaart

Wie zijn de mannen en vrouwen die beurzen organiseren? Wat drijft hen? Hoe staan hun projecten ervoor? Wat doen ze om hun evenement editie na editie aantrekkelijker te maken? Gerard van Os en Christophe Landuyt gingen bij Belgische beursorganisatoren en hallenexploitanten van vroeger en nu op de koffie voor een uitgebreide babbel over het vak. Het resultaat is Exposé. Beursorganisatoren en hallenexploitanten in woord en beeld”, een bundel intrigerende portretten van mensen die in de afgelopen vijf decennia een belangrijke rol gespeeld hebben (of nog steeds spelen) in de wereld van beurzen & tentoonstellingen. Exposé bevat uitgebreide interviews met actieven en niet-langer-actieven, organisatoren van grote en van kleine beurzen, uitbaters van grote en kleine beurscomplexen, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De interviews werden afgenomen tussen januari 2008 en februari 2009 en werden gepubliceerd in de moedertaal van de geïnterviewde. 

Exposé. Beursorganisatoren en hallenexploitanten in woord en beeld Gerard van Os & Christophe Landuyt met foto’s van Kristof Flamen. Expo-id, 2009. 192 pagina’s Garengenaaid 35,- euro ISBN 9789080866607 Download hier een fragment uit ‘Exposé’ in pdf-formaat.

Van dezelfde auteurs: Volk van Stand. Hoe breng ik passie en power in mijn beursteam? Vol Verwachting(en), werkboek voor betere beursdeelnames.

 


Ik betaal 35,- Euro, inclusief BTW en verzendingskosten, na ontvangst van de factuur

Naam (verplicht)

Firma

Adres

Postcode/Stad

Land

Telefoon

Email

BTW nummer

Veiligheidscode: Geef onderstaande code in het veld eronder in.

captcha