Exhibitor academy

De Exhibitor Academy richt zich tot iedereen die in bedrijven en organisaties voor de beursdeelnames verantwoordelijk is. Of u eerder in een sales-, marketing- of HRM-omgeving werkt, is niet van belang. De Exhibitor Academy behandelt het volledige organisatietraject, vanaf de keuze van de manifestatie tot het debriefen van medewerkers, en laat alle aspecten aan bod komen.

Deze opleiding wil u als professional in de eerste plaats praktische oplossingen aanreiken: een aantrekkelijk deelnameconcept, een bruikbaar communicatieplan, heldere richtlijnen voor het trainen van medewerkers.

De Exhibitor Academy confronteert u twee dagen lang met nieuwe inzichten over vak- en publieksbeurzen en hoe ze functioneren. Dankzij praktische oefeningen leert u anders naar uw eigen bedrijf en producten. U leert snel ontdekken wat de drijfveren van een beursbezoeker zijn en hoe u daar als exposant het beste kan op inspelen.

Na afloop van de Exhibitor Academy heeft u een volledig werkschema voor uw volgende beursdeelname: retroplanning en budget, deelnameconcept, communicatiestrategie, briefings voor toeleveranciers en standmedewerkers, evaluatietechnieken…