Fame & shame

28 april 2015
Heerlijk functionele eyecatcher

Deze robuuste blok ijs met daarin een dozijn bijzondere vissen was dé ster van Seafood Expo Global. Exposant Epic zag duizenden prospecten langskomen om een foto te nemen van en met het bijzondere stilleven.





9 oktober 2013
Ik ga naar de beurs en ik neem mee…een heks!

Vreemde jongens, die van Keunecke. Loop je op zondagochtend niks vermoedend langs hun stand op Anuga, sta je plotseling oog in oog met een heuse heks. Wat zat er ook al weer in die knakworsten, zei u? Spinnenpoten? Rattentongen? Paddenogen?…





14 september 2013
Graag een woordje uitleg?

De vakbeurs MooD is elk jaar goed voor minstens één fris ideetje. Dit jaar werden de bezoekers op het Xchange Platform onthaald door medewerkers die hen met enthousiasme en vakkennis door de innovatiezones gidsten.





26 november 2012
Zelfbediening

Meer met minder, daar is het bij duurzame evenementen om te doen. Dus in plaats van elke bezoeker met een vuistdikke catalogus op te zadelen gewoon een A3-tje met een beursplan en een exposantenlijst dat je zelf van de houder kan scheuren. Gezien op Cocoon en goed bevonden.





24 oktober 2012
Jong geleerd is oud gedaan

Dus u dacht dat u de enige was die het af en toe moeilijk heeft om een babysit te vinden? Niet hoor! Ook mijnheer en mevrouw van BPS vonden er geen en namen hun telg dan maar mee naar de wereldvoedingsbeurs SIAL , inclusief een bedje om, tussen de zakelijke besprekingen door, een uiltje te knappen.